Grekiska Lördagskolan i Stockholm
Blekingegatan 55
T-bana Skanstull Stockholm

GLAD PÅSK

GLAD PÅSK önskar Grekiska skolan i Stockholm.

Skolan håller stängt pga Påsklovet from tordag den 29:e mars tom söndag den 7:e april. Undervisningen börjar igen på måndag den 9:e april.

Mvh Styrelsen

SKOLSTAR VÅRTERMIN 2017-2018

Kära föräldrar och elever!

Varmt välkomna på skolstarten för vårterminen 2017-2018.

Eftermiddagsgrupperna början undervisningen på måndag den 8 jan.

Lördagsskolan börjar på lördag den 13 jan. kl. 9.30

Mvh Styrelsen

SKOLSTART FÖR LÄSÅRET 2017-2018

Kära föräldrar!

Grekiska skolan i Stockholm startar lektionerna för läsåret 2017-2018 på lördag den 2:e sept. kl. 9.30 på ÅSÖ.  Εftermiddagsgrupperna startar måndagen den 4:a sept.

Hjärtligt välkomna.

Greklands ambassadör i Sverige besöker vår skola.

På lördag den 18:e februari kom Greklands ambassadör i Sverige herr Dimitrios Touloupas på officiellt besök i vår skola. Skolans styrelse tog emot och informerade herr Touloupas om skolans sociala, kulturella och pedagogiska aktiviteter. Ambassadören besökte också några klassrum och diskutterade med våra elever och lärare.

GREKISKA SKOLAN STARTAR UNDERVISNING I SOLNA

Kära föräldrar!

Grekiska skolan i Stockholm startar undervisning i grekiska i SOLNA. Lektionerna börjar på måndag den 5:e sept. kl. 16.00  i biblioteket, SOLNA CENTRUM.

Hjärtligt välkomna önskar Styrelsen.

SKOLAVSLUTNING FÖR LÄSÅRET 2015-2016 PÅ ÅSÖ

På lördag den 4:e juni firar vi skolavslutningen för detta läsår på ÅSÖ med framträdanden, dans, tilldelning av herr Fragkos pris samt tilldelning av examensintyg till våra utexaminerade elever.

FRÅN 3:ans (LYCEUM) KLASSRESA TILL GREKLAND

VÅRA SPONSORER